Ostatni post z poprzedniej strony:
trzymam kciuki
Dodano do tego postu po 2 minutach 43 sekundach
a możesz
A sama nazwa wątku.. no miała być nawiązaniem do "dobrej zmiany". Absolutnie nie chce wywołać dyskusji politycznej
Ostatni post z poprzedniej strony:
trzymam kciuki
Dodano do tego postu po 2 minutach 43 sekundach
a możesz
A ja tez mialem klopoty z ph. Na to nie ma innej rady niz podmiany wody i czystosc akwarium.Dodano do tego postu po 3 minutach 40 sekundach
Dodano do tego postu po 26 dniach 22 godzinach 59 minutach 14 sekundach

Dodano do tego postu po 5 minutach
Ciut za duzo. 5 skalarow, 10 palet, nieokreslana liczbe kirysow. No i zbrojaski co ida zaraz do 74 l. Oczywicie wyselekcjonowana trojka
Dodano do tego postu po 2 miesiącach 4 dniach 20 godzinach 25 minutach 32 sekundach

a tu niespodzianka... mysalem ze to red melon a jemu sie zaczynają robić białe plamy na płetwachDodano do tego postu po 1 minucie 22 sekundach

ale sa to najdroższe w obsłudze i utrzymaniu ryby jakie miałem do tej pory. Wymagają tez najwięcej pracy. Jak jes ktos zainteresowany to moge sie pokusic o oszacowanie kosztów..
też tak uważam. Ale paletki trzeba pokochać. Ja miałem na początku parę kryzysów i chciałem je zlikwidować.
a tu sie zupełnie nie zgadzam... 6 zbiorników daje zupełnie inne możliwość niż jeden, nawet bardzo duży. Oczywiście najlepiej mieć kilka wielkich i masę małych
polecam sie

i jeszcze mała zagadka - co to kwitnie?Dodano do tego postu po 2 minutach 46 sekundach

Szukam inspiracji co zrobić z tym apanagetonem.. wielki sie zrobil.. da sie to pociąć? Jest jedna wielka plątanina lisci i korzeni.. pociac da sie wszystko ale czy to przetrwa..Dodano do tego postu po 22 dniach 14 godzinach 58 minutach 17 sekundach